Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jakiego adc Polecacie

KociaczekKC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yO! Planuję kupić jakąś lepszą postać adc, ponieważ aktualnie posiadam tylko: ashe, sivir i tristane.

Myślę nad kupnem Miss Fortune, więc jak możecie to napiszcie mi jej + i - tak samo jak innych postaci adc które polecacie.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Od razu wybij sobie z głowy na Season 4 MF, chłopie... Mały dmg, brak escape, mało mobilna. Be the way, polecam ci caitlyn: duży damage z Q, pułapka, Mini escape, bardzo mobilna, harass z Q. -Na początku będziesz miał problem jak rozporządzić mane, aczkolwiek złapiesz wprawę ;). To tyle ode mnie. PIS JOŁ :)

20130708137332081187167.png

Opublikowano

Hm.. Może Ezreal:

+ Łatwy escape z E

+ Krótkie cd na skille

+ Dobry poke z Q

+ Fajne ulti podobne do Ashe

- Mano żerny

- Troszkę trudny do ogarnięcia

Vayne:

+ True damage przydaję się na tanków itd.

+ Stun z E.

+ Łatwe unikanie skill shotów i dzięki Q + włączone ulti które podczas użycia daje niewidzialność.

+ OP Late game.

- Trudny early game.

- Trzeba naprawdę umieć nią grać.

- Granie defa na początku.

Opublikowano

A może jinx?:

+ulti na całą mape.

+2 tryby broni.

+Duży DMG z W.

+3 pułapki z E

+Po zabiciu lub assyscie dostaje speeda :)

6JuGEp.png

Posty: 50+,100+,150+,200+,250+,500-,1000-,....

Opublikowano

Corki

True dmg z pasyw

Odkrywanie krzaków

E kompatybilne z AA

Escape

Dobre dobijanie z R

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...